Realizare rapoarte, studii, cercetari, analize si studii sociologice

Realizare rapoarte, studii, cercetari, analize si studii sociologice

Constienti de faptul ca fiecare proiect/politica publica are la baza o problema care trebuie identificata si definita corect, societatea noastra ofera servicii de realizare si implementare a proiectelor de cercetare in domeniul social, analize si studii  sociologice care sa vina in sprijinul realizatorilor si implementatorilor de proiecte/politici publice.

Totodata, compania noastra are experienta in realizarea de rapoarte de analiza a stadiilor de implementare a politicilor publice, denumite  rapoarte alternative sau rapoarte de progres. Aceste rapoarte, comandate in special de sectorul neguvernamental, pot constitui un instrument de advocacy pertinent in relatia cu autoritatile publice responsabile de implementarea politicilor publice.

Serviciile de realizare rapoarte, studii, cercetari, analize si studii sociologice constau in: realizarea metodologiei de realizare a cercetarii; culegerea si interpretarea datelor; realizarea raportului de cercetare si prezentarea acestuia beneficiarului.

Societatea noastra se obliga sa livreze beneficiarului toate instrumentele de lucru,  baza de date cu interpretarea rezultatelor precum si raportul cercetarii (atat variantele de lucru cat si cea finala).

Drepturile de autor revin in totalitate beneficiarului.